Kontakt Covenco

Covenco i Danmark

Covenco DK Aps
Skalhuse 5
DK-9240 Nibe
Danmark

Telefon: +45 98 40 23 10
E-mail: sales@covenco.dk

Our Location

Andre Covenco-kontorer

Covenco UK Ltd (hovedkontor)
K2 Deseronto Business Park,
St Mary’s Road,
Langley,
SL3 7EW
United Kingdom
Telephone: 01753 732000
Email:

Covenco UK (Lager og teknik)
Unit 4, MXL Centre
Banbury
Oxford
OX16 4TJ
United Kingdom

view map

Telephone: +44 (0)1753 732000
Email: sales@covenco.com

Covenco Spain
Edif. Tecnoredessa
Av. Bellisens, 42
Oficina 119
Reus 43204
Spain

view map

Telephone: +34 900 907 200
Email: comercial@covenco.es

Website: www.covenco.es

Covenco Ireland
Castlefarm
Kilsallaghan
County Dublin
Ireland

view map

Telephone: +353 1 807 5689
Email: sales@covenco.com

Covenco USA
Covenco Inc.
850 E 73rd Avenue
Denver,
80229
USA

view map

Telephone: 001 303 288 1522
Email: sales@covenco.com

Ved at lade Covencos professionelle serviceteam udføre din hardwareopgradering/installation får du direkte adgang til vores erfarne teknikeres store ekspertise, som de har opbygget gennem mange års beskæftigelse med forskellige produkter og operativsystemer.

Service/support-teamet er sammensat af mennesker med vidt forskellig baggrund, idet det består af ex-OEM-teknikere, Data Processing Managers, senioroperatører og serviceteknikere, som alle er akkrediteret af producenterne.

Teknikerne i vores teams er alle medarbejdere, som har været hos os i mange år, nogle 10 år eller mere. Vi outsourcer ikke vores installationer.

Før ordren: Når Covenco skal levere en løsning, anbefaler vi et indledende planlægningsmøde for at drøfte projektet og for at sikre, at alle parter er indforståede med tidsplanen, deres ansvarsområder og eventuelle forudsætninger, der måtte gøre sig gældende.

Inden installationen: Alt udstyr er igennem et grundigt tjek og testes før levering for at sikre, at det leverede udstyr er funktionsdygtigt og komplet. Hvis det drejer sig om en fuld konfiguration snarere end en opgradering, bygges og konfigureres denne i vores tekniske afdeling inden levering.

On-site: Vores on-site-tjenester kan fx være CPU-opgraderinger, disk- og hukommelsesopgraderinger, disk-migrationer, tapeinstallationer, LPAR og HACMP-installationer, kodeopdateringer, opgradering af operativsystemer, SAN og backup-tjenester – og meget mere.

Få mere at vide om vores on-site-tjenester ved at kontakte en medarbejder fra salgsteamet i dag.

Når man køber nyt og brugt hardware hos Covenco, er garanti- og licensbestemmelserne produktspecifikke. Vi hjælper i alle tilfælde gerne med at beregne omkostningerne, så det bliver nemt for jer at sammenligne med prisen for nye varer.

Endvidere vil vi kunne hjælpe jer med at erhverve en vedligeholdelsesaftale (fx IBM ServiceSuite eller HP Care Pack) eller et tredje alternativ.

Tøv ikke med at kontakte salgsteamet, hvis I har brug for flere oplysninger.

Selvom hardware generelt er blevet billigere i løbet af det seneste årti, er der stadig betragtelige omkostninger ved implementering af en større hardwareløsning, og det er vigtigt at finde frem til den rette finansieringsløsning til den valgte hardware.

Covenco har adgang til finansieringskilder, som kan tilvejebringe finansieringsløsninger til projekter lige fra ca. 75.000 kr. og op til de helt store datacenteropgraderinger til mange millioner.

Afhængigt af udstyr kan leasingperioden varieres fra helt ned til 12 måneder og op til 5 år.

Sælgere og leasingselskaber vil altid tage jeres kreditvurdering med i betragtning, når de vurderer en finansieringsmulighed, så vi kan ikke give nogen faste satser her. Men de priser vi får, er meget konkurrencedygtige, så kontakt os endelig, når I leder efter en finansieringsmulighed.

I kan enten afhente de bestilte varer fra vores lager eller få ordren leveret for egen regning over hele verden. Vi anvender en passende transportform til leveringen af jeres varer (godkendt transport til computersystemer, hvis det ønskes), og alt udstyr bliver pakket sikkert, så det kan klare transporten.

Covencos professionelle serviceteam står også til disposition til at udføre jeres opgradering/installation, hvis I skulle have brug for det. Dette vil give direkte adgang til vores dygtige teknikeres samlede ekspertise, som de har opbygget gennem årtiers erfaring med produkter og operativsystemer.

OM COVENCO DANMARK

Hvis du tænker at Covenco kun drejer sig om brugt metal, beder vi dig om at tage dig tid til at browse vores hjemmeside for at forstå den fulde bredde af vores kunnen. Så kan det være, du opdager at vi kan hjælpe dig på mange flere områder, end du regnede med.

SMARTPHONES OG TABLETS

Gennem Covenco kan jeres virksomhed købe nye, CPO (Certified Pre-Owned), renoverede og brugte (klasse A, B og C), tablets og smartphones.

COVENCOS SERVICES

❯ Installation og on-site-tjenester

❯ Udlejning

❯ Asset Recovery - Buy Back

❯ Finansiering

❯ Datadestruktion